Bokor közösség
to

BOKORHÁZ - ÓBUDAVÁR

 

BOKOR-ÉPÍTŐ

Bulányi Gyurka bácsi - hatalmas szellemi kincsei mellett - örökül hagyta nagyon szeretett óbudavári nyaralóját is, igy a Bokorház és a kapcsolódó nagy telek a Bokor közös tulajdona.
Ez a Balaton-felvidéki kis zug is kincs, test és lélek felüdítésére alkalmas színtér. Pontosabban: azzá tudnánk varázsolni...
Erre a varázslatra hívom az érdeklődőket, támogatókat!
Legyen egy BOKOR-ÉPITŐ projekt!

A Bokorház nem volt soha luxusnyaraló, de mára sürgető állagmegóvó teendők várnak ránk. A felújítást úgy szeretnénk megvalósítani, hogy az épület alkalmas legyen egy kisebb baráti társaság vagy család fogadására, önellátó, kulturált elszállásolására.

A főbb munkálatokról részletes, konkrét listát készítettünk egy áttekintő költségterv-táblázattal, melyben a tető felújításának van prioritása. Ebből tudnak a tervezett projekttel szimpatizálók anyagi fedezetet vagy "testhezálló" feladatokat vállalni - lehetőleg szakértelemmel, de akár szakember megfizetésével kiváltani.
Az összefoglaló tartalmaz egy űrlaphoz vezető linket is, melynek kitöltésével egyszerűen lehet jelezni a támogatási szándékot.

BOKOR-ÉPITŐ projekt - összefoglaló >>

Gyurka bácsinak fontos volt ez a ház - a Napló egyes bejegyzéseiben rendre megörökítette a történéseket (kordokumentumként is), legutóbb pedig szívszorító volt hallgatni a halálának 10. évfordulóján tartott emlékmise prédikációjában felelevenített "téli esetet".
Jó helye lenne itt egy emlékszobának...


Nekünk ne csak ezért legyen fontos!

Építsük a Bokor-kapcsolatokat! - egyrészt ezért BOKOR-ÉPÍTŐ a projekt neve, másrészt a szó valódi értelmében, az építkezés miatt.

Óbudavár és környéke gyönyörű hely, kirándulási lehetőségekkel, a házaspárok útjával, s vonzó a Balaton közelsége is, a szemben lévő völgyben pedig a Szent Márton Pihenőpark (egy rendkívül kellemes, fedett közösségi tér) kibérelhető, ott zsinatolni, bográcsozni stb. nagyobb létszámmal is lehet.

Nagy bizalommal és a támogatás iránt még nagyobb reménnyel bármilyen kérdésre készséggel válaszolok:
Végh Györgyi
(bokorportal@bokorportal.hu)

BOKOR-ÉPITŐ >>

Vállalás jelzése >>

A kérdőív kitöltésére szánt határidő elmúltával sem zárjuk le a további munka- és pénzbeli adományok lehetőségét.
(Az eddig beérkező felajánlásokat nagyon köszönjük, az adományok összegzéséről tájékoztatást küldtünk az érintetteknek.)